За нас

Во Jindal Medi Surge, ние ја користиме нашата широчина, размер и искуство за повторно да го замислиме начинот на кој се обезбедува здравствената заштита и да им помогнеме на луѓето да живеат подолг и поздрав живот. Во радикално променливо опкружување, воспоставуваме врски низ науката и технологијата за да ја комбинираме нашата сопствена експертиза во хирургија, ортопедски решенија со големите идеи на другите за дизајнирање и испорака на производи и решенија насочени кон лекарот и пациентот.

За Jindal Medi Surge (JMS)

Ние сме водечки производител (брендиран и OEM) на ортопедски импланти, инструменти, надворешен фиксатор за хумани и ветеринарни ортопедски операции. Обезбедуваме едно од најсеопфатните портфолија за ортопедија во светот. Решенијата на JMS, во специјалитети, вклучувајќи реконструкција на зглобови, траума, краниомаксилофацијална, спинална хирургија и спортска медицина, се дизајнирани да ја унапредат грижата за пациентите додека обезбедуваат клиничка и економска вредност на системите за здравствена заштита ширум светот. Додека ја славиме иновативноста, нашата заложба е „да го задржиме светот во розовото здравје“.

Нашите компании

Како пионери во медицинските уреди, ние постојано се фокусираме на подигнување на стандардот на грижа - работиме на проширување на пристапот на пациентите, подобрување на резултатите, намалување на трошоците за здравствениот систем и поттикнување на вредноста. Создаваме паметна здравствена заштита насочена кон луѓето за да им помогнеме на пациентите на кои им служиме да закрепнат побрзо и да живеат подолго и поживописно. Нашите компании опслужуваат неколку хируршки специјалности:

Ортопедија - овие бизниси се фокусирани на помагање на пациентите во континуумот на нега - од рана интервенција до хируршка замена, со цел да им се помогне на луѓето да се вратат во активен и исполнет живот.

Хирургија – Во болниците ширум светот, хирурзите работат со доверба користејќи доверливи хируршки системи и инструменти дизајнирани да обезбедат најбезбеден и најефективен третман за низа медицински состојби.

Нашата историја

Jindal Medi Surge има богата историја - се состои од иновации, работа со лидери во индустријата и правење разлика во животите на многу пациенти ширум светот.

Социјална одговорност

Ние сме инспирирани да бидеме добри граѓани на светот. Ние сме одговорни пред заедниците во кои живееме и работиме и пред светската заедница. Мора да бидеме добри граѓани. Мораме да ги поттикнеме граѓанските подобрувања и подоброто здравство и образование. Мораме да го одржуваме имотот што имаме привилегија да го користиме, заштитувајќи ја животната средина и природните ресурси. Нашето Credo нè предизвикува да ги ставиме потребите и благосостојбата на луѓето на кои им служиме на прво место.

Околината

Како производител на медицински уреди, Jindal Medi Surge е свесен за нашето влијание и нашето влијание врз животната средина. Нашиот објект ја намали употребата на испарливи соединенија. Направивме чекори и во подобрувањата на пакувањето. Нашиот објект има имплементирано користење на Електроника за низа производи за да се намали употребата на хартија. Нашето лидерство беше признато од индиската влада за нејзиниот придонес за континуирано подобрување на животната средина и демонстрација на долгорочно усогласување со законите за животна средина. Сите наши страници работат според највисоките стандарди со повеќе објекти.

Нашите придонеси

Jindal Medi Surge е уникатно позициониран да ги подобри животите на оние на кои им е потребна преку донации на производи, добротворни давања и вклучување во заедницата. Прочитај повеќе

Нашето волонтерство

На локално ниво, вработените во нашите капацитети ширум светот волонтираат како ментори на училишни деца, даруваат крв, собираат корпи со храна за сиромашните семејства и ги подобруваат нивните населби.

ИСПРАШУВАЊЕ НА Е-пошта: info@jmshealth.com

EMAIL ДОМАШНО ПРАШАЊЕ: jms.indiainfo@gmail.com

МЕЃУНАРОДНО ИСТРАЖУВАЊЕ НА Е-пошта: jms.worldinfo@gmail.com

WHATSAPP / ТЕЛЕГРАМ / СИГНАЛ: +91 8375815995

ФИКСЕН: +91 11 43541982

МОБИЛЕН: +91 9891008321

ВЕБ страна: www.jmshealth.com | www.jmsortho.com | www.neometiss.com

КОНТАКТ: Г-дин Нитин Џиндал (MD) | Г-ѓа Неха Арора (ХМ) | Г-дин Ман Мохан (ГМ)

Централна Канцеларија: 5A/5 Ansari Road Darya Ganj Њу Делхи – 110002, ИНДИЈА.

ЕДИНИЦА-1: Заговор Ананд Индустриски имот Мохан Нагар Газиабад, Утар Прадеш ИНДИЈА.

ЕДИНИЦА-2: Milkat Khopi Post Shivare Khopi Tal Bhor округ Пуне Кед Шивапур, Махараштра ИНДИЈА.