Om oss

På Jindal Medi Surge använder vi vår bredd, skala och erfarenhet för att ombilda hur vården levereras och för att hjälpa människor att leva längre och hälsosammare liv. I en radikalt föränderlig miljö knyter vi kontakter över vetenskap och teknik för att kombinera vår egen expertis inom kirurgi, ortopedilösningar med andras stora idéer för att designa och leverera läkare och patientcentrerade produkter och lösningar.

Om Jindal Medi Surge (JMS)

Vi är ledande tillverkare (märkt och OEM) av ortopediska implantat, instrument, extern fixator för mänskliga och veterinära ortopediska operationer. Vi tillhandahåller en av de mest omfattande ortopediportföljerna i världen. JMS-lösningar, inom specialiteter inklusive ledrekonstruktion, trauma, kraniomaxillofacial, ryggradskirurgi och idrottsmedicin, är designade för att främja patientvård samtidigt som de levererar kliniskt och ekonomiskt värde till hälso- och sjukvårdssystem över hela världen. När vi firar innovation är vårt engagemang "att hålla världen i det rosa av hälsa".

Våra företag

Som pionjärer inom medicinsk utrustning fokuserar vi ständigt på att höja standarden på vården – att arbeta för att utöka patienttillgången, förbättra resultaten, minska kostnaderna för hälsosystemet och öka värdet. Vi skapar smart, människocentrerad sjukvård för att hjälpa de patienter vi betjänar att återhämta sig snabbare och leva längre och mer levande. Våra företag betjänar flera kirurgiska specialiteter:

Ortopedi – dessa verksamheter är inriktade på att hjälpa patienter längs hela vården – från tidig intervention till kirurgisk ersättning, med målet att hjälpa människor att återgå till ett aktivt och tillfredsställande liv.

Kirurgi – På sjukhus runt om i världen arbetar kirurger med tillförsikt med hjälp av pålitliga kirurgiska system och instrument utformade för att ge den säkraste och mest effektiva behandlingen för en rad medicinska tillstånd.

Vår historia

Jindal Medi Surge har en rik historia - bestående av innovation, arbete med branschledare och att göra skillnad i livet för många patienter runt om i världen.

Socialt ansvar

Vi inspireras att vara goda medborgare i världen. Vi är ansvariga gentemot de samhällen där vi lever och verkar och för världssamfundet. Vi måste vara goda medborgare. Vi måste uppmuntra medborgerliga förbättringar och bättre hälsa och utbildning. Vi måste underhålla den egendom vi har förmånen att använda, skydda miljön och naturresurserna. Vårt Credo utmanar oss att sätta behoven och välbefinnandet hos de människor vi betjänar först.

Miljön

Som tillverkare av medicintekniska produkter är Jindal Medi Surge medveten om vårt inflytande och vår påverkan på miljön. Vår anläggning har minskat användningen av flyktiga föreningar. Vi har också gjort framsteg när det gäller förpackningsförbättringar. Vår anläggning har implementerat användningen av elektronisk för en rad produkter för att minska pappersanvändningen. Vårt ledarskap har erkänts av den indiska regeringen för dess bidrag till ständiga miljöförbättringar och demonstration av långsiktig efterlevnad av miljölagar. Alla våra webbplatser arbetar mot högsta standard med flera faciliteter.

Våra bidrag

Jindal Medi Surge är unikt positionerat för att förbättra livet för behövande genom produktdonationer, välgörenhet och samhällsengagemang. Läs mer

Vår frivillighet

På lokal nivå arbetar anställda vid våra anläggningar runt om i världen som mentorer till skolbarn, donerar blod, samlar ihop matkorgar för behövande familjer och förbättrar deras grannskap.

E-POST FÖRFRÅGAN: info@jmshealth.com

E-POST INOM FÖRFRÅGAN: jms.indiainfo@gmail.com

E-POST INTERNATIONELL FÖRFRÅGNING: jms.worldinfo@gmail.com

WHATSAPP / TELEGRAM / SIGNAL: +91 8375815995

FASTLINJE: +91 11 43541982

MOBIL: +91 9891008321

WEBBPLATS: www.jmshealth.com | www.jmsortho.com | www.neometiss.com

KONTAKT: Mr. Nitin Jindal (MD) | Neha Arora (HM) | Mr. Man Mohan (GM)

HUVUDKONTOR: 5A/5 Ansari Road Darya Ganj New Delhi – 110002, INDIEN.

ENHET-1: Tomt Anand Industrial Estate Mohan Nagar Ghaziabad, Uttar Pradesh INDIEN.

ENHET-2: Milkat Khopi Post Shivare Khopi Tal Bhor District Pune Khed Shivapur, Maharashtra INDIEN.