Om oss

Hos Jindal Medi Surge bruker vi bredden, omfanget og erfaringen vår til å forestille oss hvordan helsetjenester leveres på nytt, og for å hjelpe folk til å leve lengre og sunnere liv. I et radikalt skiftende miljø knytter vi forbindelser på tvers av vitenskap og teknologi for å kombinere vår egen ekspertise innen kirurgi, ortopediløsninger med andres store ideer for å designe og levere lege- og pasientsentrerte produkter og løsninger.

Om Jindal Medi Surge (JMS)

Vi er ledende produsent (merkevare og OEM) av ortopediske implantater, instrumenter, ekstern fiksator for menneskelige og veterinære ortopediske operasjoner. Vi tilbyr en av de mest omfattende ortopediporteføljene i verden. JMS-løsninger, innen spesialiteter inkludert leddrekonstruksjon, traumer, kraniomaxillofacial, spinalkirurgi og idrettsmedisin, er utviklet for å fremme pasientbehandling samtidig som de leverer klinisk og økonomisk verdi til helsevesenet over hele verden. Når vi feirer innovasjon, er vår forpliktelse "å holde verden i det rosa av helse".

Våre selskaper

Som pionerer innen medisinsk utstyr, fokuserer vi kontinuerlig på å heve standarden for omsorg – arbeider for å utvide pasienttilgangen, forbedre resultatene, redusere helsesystemets kostnader og øke verdien. Vi lager smarte, menneskesentrerte helsetjenester for å hjelpe pasientene vi betjener å komme seg raskere og leve lenger og mer levende. Våre selskaper betjener flere kirurgiske spesialiteter:

Ortopedi – disse virksomhetene er fokusert på å hjelpe pasienter langs pleiekontinuumet – fra tidlig intervensjon til kirurgisk erstatning, med målet om å hjelpe folk tilbake til å leve aktive og tilfredsstillende liv.

Kirurgi – På sykehus rundt om i verden opererer kirurger med selvtillit ved å bruke pålitelige kirurgiske systemer og instrumenter designet for å gi den sikreste og mest effektive behandlingen for en rekke medisinske tilstander.

Vår historie

Jindal Medi Surge har en rik historie - bestående av innovasjon, samarbeid med industriledere og gjøre en forskjell i livene til mange pasienter rundt om i verden.

Samfunnsansvar

Vi er inspirert til å være gode verdensborgere. Vi er ansvarlige overfor samfunnene der vi bor og arbeider og overfor verdenssamfunnet. Vi skal være gode samfunnsborgere. Vi må oppmuntre til samfunnsmessige forbedringer, og bedre helse og utdanning. Vi må opprettholde eiendommen vi er privilegert til å bruke, beskytte miljøet og naturressursene. Vår Credo utfordrer oss til å sette behovene og velværet til menneskene vi betjener først.

Miljøet

Som produsent av medisinsk utstyr er Jindal Medi Surge oppmerksom på vår påvirkning og vår påvirkning på miljøet. Vårt anlegg har redusert bruken av flyktige forbindelser. Vi har også gjort fremskritt i emballasjeforbedringer. Vårt anlegg har implementert bruk av elektronisk for en rekke produkter for å redusere papirbruken. Vårt lederskap har blitt anerkjent av den indiske regjeringen for sine bidrag til kontinuerlige miljøforbedringer og demonstrasjon av langsiktig overholdelse av miljølover. Alle nettstedene våre jobber mot de høyeste standardene med flere fasiliteter.

Våre bidrag

Jindal Medi Surge er unikt posisjonert for å forbedre livene til de som trenger det gjennom produktdonasjoner, veldedige gaver og samfunnsengasjement. Les mer

Vår frivillighet

På lokalt nivå stiller ansatte ved våre anlegg rundt om i verden frivillig som mentorer for skolebarn, donerer blod, setter sammen matkurver til trengende familier og forbedrer nabolagene deres.

E-POST FORESPØRSEL: info@jmshealth.com

E-post innenlandsforespørsel: jms.indiainfo@gmail.com

E-POST INTERNASJONAL FORESPØRGSEL: jms.worldinfo@gmail.com

WHATSAPP / TELEGRAM / SIGNAL: +91 8375815995

LANDLINE: +91 11 43541982

MOBIL: +91 9891008321

NETTSTED: www.jmshealth.com | www.jmsortho.com | www.neometiss.com

KONTAKT: Mr. Nitin Jindal (MD) | Neha Arora (HM) | Mr. Man Mohan (GM)

HOVEDKONTOR: 5A/5 Ansari Road Darya Ganj New Delhi – 110002, INDIA.

ENHET-1: Tomt Anand Industrial Estate Mohan Nagar Ghaziabad, Uttar Pradesh INDIA.

ENHET-2: Milkat Khopi Post Shivare Khopi Tal Bhor-distriktet Pune Khed Shivapur, Maharashtra INDIA.