Om os

Hos Jindal Medi Surge bruger vi vores bredde, skala og erfaring til at genforestille den måde, sundhedsydelser leveres på, og til at hjælpe folk med at leve længere og sundere liv. I et radikalt foranderligt miljø skaber vi forbindelser på tværs af videnskab og teknologi for at kombinere vores egen ekspertise inden for kirurgi, ortopædiske løsninger med andres store ideer til at designe og levere læge- og patientcentrerede produkter og løsninger.

Om Jindal Medi Surge (JMS)

Vi er førende producent (mærket og OEM) af ortopædiske implantater, instrumenter, ekstern fiksator til humane og veterinære ortopædiske operationer. Vi tilbyder en af ​​de mest omfattende ortopædiske porteføljer i verden. JMS-løsninger inden for specialer, herunder ledrekonstruktion, traumer, kraniomaxillofacial, spinalkirurgi og sportsmedicin, er designet til at fremme patientbehandling og samtidig levere klinisk og økonomisk værdi til sundhedssystemer verden over. Når vi fejrer innovation, er vores forpligtelse at "holde verden i den lyserøde sundhed".

Vores virksomheder

Som pionerer inden for medicinsk udstyr fokuserer vi konstant på at højne standarden for pleje – arbejder på at udvide patientadgangen, forbedre resultaterne, reducere sundhedssystemets omkostninger og skabe værdi. Vi skaber smart, menneskecentreret sundhedspleje for at hjælpe de patienter, vi betjener, med at komme sig hurtigere og leve længere og mere levende. Vores virksomheder betjener flere kirurgiske specialer:

Ortopædi - disse virksomheder er fokuseret på at hjælpe patienter langs plejekontinuummet - fra tidlig indgriben til kirurgisk udskiftning med det mål at hjælpe folk tilbage til at leve et aktivt og tilfredsstillende liv.

Kirurgi – På hospitaler rundt om i verden opererer kirurger med tillid ved hjælp af pålidelige kirurgiske systemer og instrumenter designet til at give den sikreste og mest effektive behandling for en række medicinske tilstande.

Vores historie

Jindal Medi Surge har en rig historie - bestående af innovation, samarbejde med industriledere og at gøre en forskel i livet for mange patienter rundt om i verden.

Socialt ansvar

Vi er inspireret til at være gode verdensborgere. Vi er ansvarlige over for de samfund, vi lever og arbejder i, og over for verdenssamfundet. Vi skal være gode borgere. Vi skal tilskynde til civile forbedringer og bedre sundhed og uddannelse. Vi skal bevare den ejendom, vi er privilegerede at bruge, og beskytte miljøet og naturressourcerne. Vores Credo udfordrer os til at sætte behovene og velfærden hos de mennesker, vi tjener, først.

Miljøet

Som producent af medicinsk udstyr er Jindal Medi Surge opmærksom på vores indflydelse og vores påvirkning af miljøet. Vores anlæg har reduceret forbruget af flygtige forbindelser. Vi har også gjort fremskridt i emballageforbedringer. Vores anlæg har implementeret brugen af ​​elektronisk til en række produkter for at reducere papirforbruget. Vores lederskab er blevet anerkendt af den indiske regering for dets bidrag til løbende miljøforbedringer og demonstration af langsigtet overholdelse af miljølove. Alle vores websteder arbejder efter de højeste standarder med flere faciliteter.

Vores bidrag

Jindal Medi Surge er unikt positioneret til at forbedre livet for nødlidende gennem produktdonationer, velgørende gaver og samfundsengagement. Læs mere

Vores frivillighed

På lokalt plan arbejder medarbejdere på vores faciliteter rundt om i verden frivilligt som mentorer for skolebørn, donerer blod, samler madkurve til trængende familier og forbedrer deres kvarterer.

EMAIL FORESPØRGSEL: info@jmshealth.com

EMAIL INDENLANDSK FORESPØRGSEL: jms.indiainfo@gmail.com

EMAIL INTERNATIONAL FORESPØRGSEL: jms.worldinfo@gmail.com

WHATSAPP / TELEGRAM / SIGNAL: +91 8375815995

LANDLINE: +91 11 43541982

MOBIL: +91 9891008321

HJEMMESIDE: www.jmshealth.com | www.jmsortho.com | www.neometiss.com

KONTAKT: Mr. Nitin Jindal (MD) | Fru Neha Arora (HM) | Mr. Man Mohan (GM)

HOVEDKONTOR: 5A/5 Ansari Road Darya Ganj New Delhi – 110002, INDIEN.

ENHED-1: Plot Anand Industrial Estate Mohan Nagar Ghaziabad, Uttar Pradesh INDIEN.

ENHED-2: Milkat Khopi Post Shivare Khopi Tal Bhor District Pune Khed Shivapur, Maharashtra INDIEN.