Over ons

Bij Jindal Medi Surge gebruiken we onze breedte, schaal en ervaring om de manier waarop gezondheidszorg wordt geleverd opnieuw te bedenken en om mensen te helpen langer en gezonder te leven. In een radicaal veranderende omgeving leggen we verbindingen tussen wetenschap en technologie om onze eigen expertise op het gebied van chirurgie en orthopedische oplossingen te combineren met de grote ideeën van anderen om arts- en patiëntgerichte producten en oplossingen te ontwerpen en te leveren.

Over Jindal Medi Surge (JMS)

Wij zijn een toonaangevende fabrikant (merk en OEM) van orthopedische implantaten, instrumenten, externe fixatoren voor menselijke en veterinaire orthopedische chirurgie. We bieden een van de meest uitgebreide orthopedische portfolio's ter wereld. JMS-oplossingen, in specialiteiten zoals gewrichtsreconstructie, trauma, craniomaxillofaciale chirurgie, spinale chirurgie en sportgeneeskunde, zijn ontworpen om de patiëntenzorg te verbeteren en tegelijkertijd klinische en economische waarde te leveren aan gezondheidszorgsystemen wereldwijd. Terwijl we innovatie vieren, is onze inzet "de wereld in het roze van gezondheid houden".

Onze bedrijven

Als pioniers op het gebied van medische hulpmiddelen richten we ons voortdurend op het verhogen van de zorgstandaard: we werken aan het vergroten van de toegang voor patiënten, het verbeteren van de resultaten, het verlagen van de kosten van het gezondheidssysteem en het vergroten van waarde. We creëren slimme, mensgerichte gezondheidszorg om de patiënten die we dienen te helpen sneller te herstellen en langer en levendiger te leven. Onze bedrijven bedienen verschillende chirurgische specialismen:

Orthopedie - deze bedrijven zijn gericht op het helpen van patiënten langs het zorgcontinuüm - van vroege interventie tot chirurgische vervanging, met als doel mensen te helpen weer een actief en bevredigend leven te leiden.

Chirurgie – In ziekenhuizen over de hele wereld opereren chirurgen met vertrouwen met behulp van vertrouwde chirurgische systemen en instrumenten die zijn ontworpen om de veiligste en meest effectieve behandeling te bieden voor een reeks medische aandoeningen.

Onze geschiedenis

Jindal Medi Surge heeft een rijke geschiedenis - bestaande uit innovatie, werken met marktleiders en een verschil maken in het leven van veel patiënten over de hele wereld.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

We zijn geïnspireerd om goede wereldburgers te zijn. We zijn verantwoordelijk voor de gemeenschappen waarin we leven en werken en voor de wereldgemeenschap. We moeten goede burgers zijn. We moeten maatschappelijke verbeteringen en betere gezondheid en onderwijs aanmoedigen. We moeten het eigendom waarvan we het voorrecht hebben dat we het gebruiken, onderhouden en daarbij het milieu en de natuurlijke hulpbronnen beschermen. Ons Credo daagt ons uit om de behoeften en het welzijn van de mensen die we dienen op de eerste plaats te zetten.

De omgeving

Als fabrikant van medische hulpmiddelen is Jindal Medi Surge zich bewust van onze invloed en onze impact op het milieu. Onze faciliteit heeft het gebruik van vluchtige stoffen verminderd. We hebben ook vooruitgang geboekt op het gebied van verpakkingsverbeteringen. Onze vestiging heeft het gebruik van Electronic voor een reeks producten geïmplementeerd om het papierverbruik te verminderen. Ons leiderschap is erkend door de Indiase regering voor haar bijdragen aan voortdurende milieuverbeteringen en het aantonen van naleving op lange termijn van milieuwetten. Al onze vestigingen werken volgens de hoogste normen met meerdere faciliteiten.

Onze bijdragen

Jindal Medi Surge is uniek gepositioneerd om het leven van mensen in nood te verbeteren door middel van productdonaties, liefdadigheidsgiften en betrokkenheid van de gemeenschap. Lees verder

Ons vrijwilligerswerk

Op lokaal niveau bieden medewerkers van onze faciliteiten over de hele wereld vrijwilligerswerk aan als mentoren voor schoolkinderen, doneren ze bloed, stellen ze voedselmanden samen voor behoeftige gezinnen en verbeteren ze hun buurten.

E-MAIL AANVRAAG: info@jmshealth.com

E-MAIL BINNENLANDS ONDERZOEK: jms.indiainfo@gmail.com

INTERNATIONAAL ONDERZOEK E-MAIL: jms.worldinfo@gmail.com

WHATSAPP / TELEGRAM / SIGNAAL: +91 8375815995

VASTE: +91 11 43541982

MOBIEL: +91 9891008321

WEBSITE: www.jmshealth.com | www.jmsortho.com | www.neometiss.com

CONTACT: Dhr. Nitin Jindal (MD) | Mevr. Neha Arora (HM) | De heer Man Mohan (GM)

HOOFDKANTOOR: 5A/5 Ansari Road Darya Ganj New Delhi – 110002, INDIA.

EENHEID-1: Perceel Anand Industrieel Landgoed Mohan Nagar Ghaziabad, Uttar Pradesh INDIA.

EENHEID-2: Milkat Khopi Post Shivare Khopi Tal Bhor District Pune Khed Shivapur, Maharashtra INDIA.