O nas

V podjetju Jindal Medi Surge uporabljamo svojo širino, obseg in izkušnje, da si ponovno predstavljamo način zagotavljanja zdravstvenega varstva in pomagamo ljudem živeti daljše in bolj zdravo življenje. V radikalno spreminjajočem se okolju vzpostavljamo povezave med znanostjo in tehnologijo, da bi združili lastno strokovno znanje in izkušnje na področju kirurgije, ortopedskih rešitev z velikimi idejami drugih za načrtovanje in zagotavljanje izdelkov in rešitev, osredotočenih na zdravnike in bolnike.

O Jindal Medi Surge (JMS)

Smo vodilni proizvajalec (z blagovno znamko in OEM) ortopedskih vsadkov, instrumentov, zunanjih fiksatorjev za človeške in veterinarske ortopedske kirurgije. Ponujamo enega najobsežnejših portfeljev ortopedije na svetu. Rešitve JMS na specialnostih, vključno z rekonstrukcijo sklepov, travmo, kraniomaksilofacialno kirurgijo, kirurgijo hrbtenice in športno medicino, so zasnovane za izboljšanje oskrbe pacientov, hkrati pa zagotavljajo klinično in ekonomsko vrednost zdravstvenim sistemom po vsem svetu. Ko praznujemo inovacije, je naša zaveza "ohranjanje sveta v rožnatem zdravju".

Naša podjetja

Kot pionirji na področju medicinskih pripomočkov se nenehno osredotočamo na dvig standarda oskrbe – prizadevamo si za razširitev dostopa pacientov, izboljšanje rezultatov, znižanje stroškov zdravstvenega sistema in povečanje vrednosti. Ustvarjamo pametno zdravstveno varstvo, osredotočeno na ljudi, da pacientom pomagamo hitreje okrevati ter živeti dlje in živahneje. Naša podjetja nudijo več kirurških specialitet:

Ortopedija – ta podjetja so osredotočena na pomoč bolnikom v kontinuumu oskrbe – od zgodnje intervencije do kirurške zamenjave, s ciljem pomagati ljudem, da se vrnejo v aktivno in izpolnjujoče življenje.

Kirurgija – V bolnišnicah po vsem svetu kirurgi delujejo samozavestno z uporabo zaupanja vrednih kirurških sistemov in instrumentov, zasnovanih za zagotavljanje najvarnejšega in najučinkovitejšega zdravljenja za vrsto zdravstvenih stanj.

Naša zgodovina

Jindal Medi Surge ima bogato zgodovino – ki jo sestavljajo inovacije, sodelovanje z vodilnimi v industriji in spreminjanje življenja mnogih bolnikov po vsem svetu.

Družbena odgovornost

Navdihnjeni smo, da smo dobri državljani sveta. Odgovorni smo do skupnosti, v katerih živimo in delamo, ter do svetovne skupnosti. Biti moramo dobri državljani. Spodbujati moramo državljanske izboljšave ter boljše zdravje in izobraževanje. Ohraniti moramo lastnino, ki jo imamo privilegij, da uporabljamo, varovati okolje in naravne vire. Naš Credo nas izziva, da na prvo mesto postavimo potrebe in dobro počutje ljudi, ki jim služimo.

Okolje

Kot proizvajalec medicinskih pripomočkov se Jindal Medi Surge zaveda našega vpliva in vpliva na okolje. Naš objekt je zmanjšal porabo hlapnih spojin. Napredovali smo tudi pri izboljšavah embalaže. Naš objekt je uvedel uporabo Electronica za vrsto izdelkov za zmanjšanje porabe papirja. Indijska vlada je naše vodstvo priznala zaradi prispevkov k nenehnim okoljskim izboljšavam in dokazovanju dolgoročne skladnosti z okoljskimi zakoni. Vsa naša spletna mesta delujejo po najvišjih standardih z več objekti.

Naši prispevki

Jindal Medi Surge ima edinstven položaj za izboljšanje življenja tistih, ki potrebujejo pomoč z donacijami izdelkov, dobrodelnimi dajatvami in sodelovanjem v skupnosti. Preberi več

Naše prostovoljstvo

Na lokalni ravni zaposleni v naših ustanovah po vsem svetu prostovoljno delajo kot mentorji šolskim otrokom, darujejo kri, sestavljajo košare s hrano za družine v stiski in izboljšujejo njihove soseske.

POVPRAŠEVANJE: info@jmshealth.com

POVPRAŠEVANJE ZA DOMAČE POŠTO: jms.indiainfo@gmail.com

E-POŠTA ZA MEDNARODNO POVPRAŠEVANJE: jms.worldinfo@gmail.com

WHATSAPP / TELEGRAM / SIGNAL: +91 8375815995

STANIČNI TELEFON: +91 11 43541982

MOBILNI: +91 9891008321

SPLETNO STRAN: www.jmshealth.com | www.jmsortho.com | www.neometiss.com

KONTAKT: g. Nitin Jindal (MD) | ga. Neha Arora (HM) | g. Man Mohan (GM)

SEDEŽ: 5A/5 Ansari Road Darya Ganj New Delhi – 110002, INDIJA.

ENOTA-1: Parcela Anand Industrial Estate Mohan Nagar Ghaziabad, Uttar Pradesh INDIJA.

ENOTA-2: Milkat Khopi Post Shivare Khopi Tal Bhor District Pune Khed Shivapur, Maharashtra INDIJA.