Rreth Nesh

Në Jindal Medi Surge, ne po përdorim gjerësinë, shkallën dhe përvojën tonë për të riimagjinuar mënyrën se si ofrohet kujdesi shëndetësor dhe për t'i ndihmuar njerëzit të jetojnë jetë më të gjatë dhe më të shëndetshme. Në një mjedis rrënjësisht në ndryshim, ne po krijojmë lidhje midis shkencës dhe teknologjisë për të kombinuar ekspertizën tonë në kirurgji, zgjidhjet e ortopedisë me idetë e mëdha të të tjerëve për të dizajnuar dhe ofruar produkte dhe zgjidhje të përqendruara te mjeku dhe pacienti.

Rreth Jindal Medi Surge (JMS)

Ne jemi prodhuesit kryesorë (të markës dhe OEM) të implanteve ortopedike, instrumenteve, fiksuesve të jashtëm për operacionet ortopedike njerëzore dhe veterinare. Ne ofrojmë një nga portofolet më gjithëpërfshirëse të ortopedisë në botë. Zgjidhjet JMS, në specialitete duke përfshirë rindërtimin e kyçeve, traumat, kraniomaksilofaciale, kirurgjinë e shtyllës kurrizore dhe mjekësinë sportive, janë krijuar për të avancuar kujdesin ndaj pacientit duke ofruar vlerë klinike dhe ekonomike për sistemet e kujdesit shëndetësor në mbarë botën. Ndërsa festojmë inovacionin, angazhimi ynë është "ta mbajmë botën në ngjyrën rozë të shëndetit".

Kompanitë tona

Si pionierë në pajisjet mjekësore, ne fokusohemi vazhdimisht në ngritjen e standardit të kujdesit - duke punuar për të zgjeruar aksesin e pacientëve, për të përmirësuar rezultatet, për të ulur kostot e sistemit shëndetësor dhe për të rritur vlerën. Ne krijojmë kujdes shëndetësor të zgjuar dhe të përqendruar te njerëzit për të ndihmuar pacientët të cilëve u shërbejmë të shërohen më shpejt dhe të jetojnë më gjatë dhe më gjallërisht. Kompanitë tona shërbejnë disa specialitete kirurgjikale:

Ortopedia - këto biznese janë të përqendruara në ndihmën e pacientëve përgjatë vazhdimit të kujdesit - nga ndërhyrja e hershme deri te zëvendësimi kirurgjik, me qëllimin për të ndihmuar njerëzit të kthehen në një jetë aktive dhe përmbushëse.

Kirurgjia – Në spitalet anembanë botës, kirurgët operojnë me besim duke përdorur sisteme dhe instrumente të besueshme kirurgjikale të krijuara për të ofruar trajtimin më të sigurt dhe më efektiv për një sërë kushtesh mjekësore.

Historia jonë

Jindal Medi Surge ka një histori të pasur - që përbëhet nga inovacioni, puna me liderët e industrisë dhe ndryshimi në jetën e shumë pacientëve në mbarë botën.

Pergjegjesi sociale

Jemi të frymëzuar të jemi qytetarë të mirë të botës. Ne jemi përgjegjës ndaj komuniteteve në të cilat jetojmë dhe punojmë dhe ndaj komunitetit botëror. Ne duhet të jemi qytetarë të mirë. Ne duhet të inkurajojmë përmirësime qytetare, shëndet e arsim më të mirë. Ne duhet të ruajmë pronën që kemi të privilegjuar të përdorim, duke mbrojtur mjedisin dhe burimet natyrore. Credo jonë na sfidon të vendosim nevojat dhe mirëqenien e njerëzve të cilëve u shërbejmë në radhë të parë.

Mjedisi

Si prodhues i pajisjeve mjekësore, Jindal Medi Surge është i ndërgjegjshëm për ndikimin tonë dhe ndikimin tonë në mjedis. Objekti ynë ka reduktuar përdorimin e përbërjeve të paqëndrueshme. Ne kemi bërë përparime edhe në përmirësimet e paketimit. Objekti ynë ka zbatuar përdorimin e Elektronikut për një sërë produktesh për të reduktuar përdorimin e letrës. Udhëheqja jonë është njohur nga qeveria indiane për kontributin e saj në përmirësimet e vazhdueshme mjedisore dhe demonstrimin e pajtueshmërisë afatgjatë me ligjet mjedisore. Të gjitha faqet tona punojnë drejt standardeve më të larta me lehtësira të shumta.

Kontributet tona

Jindal Medi Surge është pozicionuar në mënyrë unike për të përmirësuar jetën e atyre në nevojë përmes donacioneve të produkteve, dhënies së bamirësisë dhe përfshirjes së komunitetit. Lexo më shumë

Vullnetarizmi ynë

Në nivel lokal, punonjësit në objektet tona në mbarë botën vullnetarë si mentorë për fëmijët e shkollave, dhurojnë gjak, mbledhin shporta ushqimore për familjet në nevojë dhe përmirësojnë lagjet e tyre.

PYETJE E EMAIL: info@jmshealth.com

EMAIL PYETJE TË BRENDSHME: jms.indiainfo@gmail.com

PYETJE NDËRKOMBËTARE EMAIL: jms.worldinfo@gmail.com

WHATSAPP / TELEGRAM / SIGNAL: +91 8375815995

FISK: +91 11 43541982

MOBILE: +91 9891008321

faqja e internetit: www.jmshealth.com | www.jmsortho.com | www.neometiss.com

KONTAKT: z. Nitin Jindal (MD) | Znj. Neha Arora (HM) | Zoti. Man Mohan (GM)

ZYRA KRYESORE: 5A / 5 Ansari Road Darya Ganj New Delhi - 110002, INDI.

NJËSIA-1: Komplot Anand Industrial Estate Mohan Nagar Ghaziabad, Uttar Pradesh INDI.

NJËSIA-2: Milkat Khopi Post Shivare Khopi Tal Bhor District Pune Khed Shivapur, Maharashtra INDI.