Tentang kita

Di Jindal Medi Surge, kami menggunakan keluasan, skala dan pengalaman kami untuk membayangkan semula cara penjagaan kesihatan disampaikan dan untuk membantu orang ramai menjalani kehidupan yang lebih lama dan lebih sihat. Dalam persekitaran yang berubah secara radikal, kami membuat hubungan merentasi sains dan teknologi untuk menggabungkan kepakaran kami sendiri dalam pembedahan, penyelesaian ortopedik dengan idea besar orang lain untuk mereka bentuk dan menyampaikan produk dan penyelesaian doktor dan pesakit.

Mengenai Jindal Medi Surge (JMS)

Kami adalah Pengeluar Utama (Jenama & OEM) Implan Ortopedik, Instrumen, Fixator Luaran untuk Pembedahan Ortopedik Manusia & Veterinar. Kami menyediakan salah satu portfolio ortopedik yang paling komprehensif di dunia. Penyelesaian JMS, dalam kepakaran termasuk pembinaan semula sendi, trauma, craniomaxillofacial, pembedahan tulang belakang dan perubatan sukan, direka untuk memajukan penjagaan pesakit sambil menyampaikan nilai klinikal dan ekonomi kepada sistem penjagaan kesihatan di seluruh dunia. Semasa kami meraikan inovasi, komitmen kami adalah "menjaga dunia dalam warna merah jambu kesihatan".

Syarikat Kami

Sebagai perintis dalam peranti perubatan, kami terus menumpukan pada peningkatan standard penjagaan—berusaha untuk mengembangkan akses pesakit, meningkatkan hasil, mengurangkan kos sistem kesihatan dan memacu nilai. Kami mencipta penjagaan kesihatan yang bijak dan berpusatkan rakyat untuk membantu pesakit yang kami layani pulih dengan lebih cepat dan hidup lebih lama dan lebih bertenaga. Syarikat kami menyediakan beberapa kepakaran pembedahan:

Ortopedik - perniagaan ini tertumpu pada membantu pesakit sepanjang kontinum penjagaan—dari intervensi awal hingga penggantian pembedahan, dengan matlamat membantu orang ramai kembali menjalani kehidupan yang aktif dan memuaskan.

Pembedahan – Di hospital di seluruh dunia, pakar bedah beroperasi dengan yakin menggunakan sistem dan instrumen pembedahan yang dipercayai yang direka bentuk untuk menyediakan rawatan paling selamat dan berkesan untuk pelbagai keadaan perubatan.

Sejarah kita

Jindal Medi Surge mempunyai sejarah yang kaya - terdiri daripada inovasi, bekerjasama dengan pemimpin industri dan membuat perubahan dalam kehidupan ramai pesakit di seluruh dunia.

Tanggungjawab sosial

Kami mendapat inspirasi untuk menjadi warga dunia yang baik. Kami bertanggungjawab kepada komuniti tempat kami tinggal dan bekerja dan kepada masyarakat dunia. Kita mesti menjadi warganegara yang baik. Kita mesti menggalakkan peningkatan sivik, dan kesihatan dan pendidikan yang lebih baik. Kita mesti mengekalkan harta yang kita mempunyai keistimewaan untuk digunakan, melindungi alam sekitar dan sumber semula jadi. Kredo kami mencabar kami untuk mengutamakan keperluan dan kesejahteraan orang yang kami berkhidmat.

Alam sekitar

Sebagai pengeluar peranti perubatan, Jindal Medi Surge mengambil berat tentang pengaruh kita dan kesan kita terhadap alam sekitar. Kemudahan kami telah mengurangkan penggunaan sebatian meruap. Kami juga telah membuat kemajuan dalam penambahbaikan pembungkusan. Kemudahan kami telah melaksanakan penggunaan Elektronik untuk pelbagai produk untuk mengurangkan penggunaan kertas. Kepimpinan kami telah diiktiraf oleh Kerajaan India atas sumbangannya kepada penambahbaikan alam sekitar yang berterusan dan demonstrasi pematuhan jangka panjang terhadap undang-undang alam sekitar. Semua tapak kami berfungsi ke arah standard tertinggi dengan pelbagai kemudahan.

Sumbangan Kami

Jindal Medi Surge mempunyai kedudukan yang unik untuk meningkatkan kehidupan mereka yang memerlukan melalui sumbangan produk, pemberian amal dan penglibatan masyarakat. Baca Lagi

Kesukarelawanan Kami

Di peringkat tempatan, pekerja di kemudahan kami di seluruh dunia secara sukarela sebagai mentor kepada pelajar sekolah, menderma darah, memasang bakul makanan untuk keluarga yang memerlukan dan memperbaiki kawasan kejiranan mereka.

PERTANYAAN EMEL: info@jmshealth.com

E-mel PERTANYAAN DALAM NEGERI: jms.indiainfo@gmail.com

EMEL PERTANYAAN ANTARABANGSA: jms.worldinfo@gmail.com

WHATSAPP / TELEGRAM / Isyarat: +91 8375815995

TALIAN TETAP: +91 11 43541982

BIMBIT: +91 9891008321

LAMAN WEB: www.jmshealth.com | www.jmsortho.com | www.neometiss.com

HUBUNGI: Encik Nitin Jindal (MD) | Cik Neha Arora (HM) | Encik Man Mohan (GM)

IBU PEJABAT: 5A/5 Ansari Road Darya Ganj New Delhi – 110002, INDIA.

UNIT-1: Plot Anand Industrial Estate Mohan Nagar Ghaziabad, Uttar Pradesh INDIA.

UNIT-2: Milkat Khopi Post Shivare Khopi Tal Bhor District Pune Khed Shivapur, Maharashtra INDIA.