Sobre nosaltres

A Jindal Medi Surge, estem utilitzant la nostra amplitud, escala i experiència per reimaginar la manera com es presta l'atenció sanitària i per ajudar les persones a viure vides més llargues i saludables. En un entorn que canvia radicalment, estem fent connexions a través de la ciència i la tecnologia per combinar la nostra pròpia experiència en solucions de cirurgia i ortopèdia amb les grans idees d'altres per dissenyar i oferir productes i solucions centrades en el metge i el pacient.

Sobre Jindal Medi Surge (JMS)

Som fabricants líders (de marca i OEM) d'implants ortopèdics, instruments, fixadors externs per a cirurgies ortopèdiques humanes i veterinàries. Oferim una de les carteres d'ortopèdia més completes del món. Les solucions JMS, en especialitats que inclouen reconstrucció articular, trauma, craniomaxil·lofacial, cirurgia de la columna vertebral i medicina esportiva, estan dissenyades per avançar en l'atenció al pacient alhora que ofereixen valor clínic i econòmic als sistemes sanitaris de tot el món. Mentre celebrem la innovació, el nostre compromís és "mantenir el món en el rosa de la salut".

Les nostres empreses

Com a pioners en dispositius mèdics, ens centrem contínuament a elevar l'estàndard d'atenció, treballant per ampliar l'accés dels pacients, millorar els resultats, reduir els costos del sistema sanitari i generar valor. Creem una assistència sanitària intel·ligent i centrada en les persones per ajudar els pacients que atenem a recuperar-se més ràpidament i viure més temps i amb més vitalitat. Les nostres empreses serveixen diverses especialitats quirúrgiques:

Ortopèdia: aquestes empreses se centren a ajudar els pacients al llarg del continu assistencial, des de la intervenció primerenca fins a la substitució quirúrgica, amb l'objectiu d'ajudar les persones a tornar a viure una vida activa i plena.

Cirurgia: als hospitals de tot el món, els cirurgians operen amb confiança utilitzant sistemes i instruments quirúrgics de confiança dissenyats per oferir el tractament més segur i eficaç per a una sèrie de condicions mèdiques.

La nostra Història

Jindal Medi Surge té una història rica, que consisteix en innovació, treball amb líders del sector i marcant la diferència en la vida de molts pacients d'arreu del món.

Responsabilitat social

Estem inspirats per ser bons ciutadans del món. Som responsables davant les comunitats en què vivim i treballem i amb la comunitat mundial. Hem de ser bons ciutadans. Hem de fomentar les millores cíviques, i una millor salut i educació. Hem de mantenir la propietat que tenim el privilegi d'utilitzar, protegint el medi ambient i els recursos naturals. El nostre Credo ens desafia a posar en primer lloc les necessitats i el benestar de les persones que atenem.

El medi ambient

Com a fabricant de dispositius mèdics, Jindal Medi Surge té en compte la nostra influència i el nostre impacte en el medi ambient. La nostra instal·lació ha reduït el seu ús de compostos volàtils. També hem avançat en millores d'embalatge. La nostra instal·lació ha implementat l'ús de l'electrònica per a una gamma de productes per reduir l'ús de paper. El nostre lideratge ha estat reconegut pel govern indi per les seves contribucions a la millora ambiental contínua i la demostració del compliment a llarg termini de les lleis ambientals. Tots els nostres llocs treballen amb els estàndards més alts amb múltiples instal·lacions.

Les nostres aportacions

Jindal Medi Surge té una posició única per millorar la vida de les persones que ho necessiten mitjançant donacions de productes, donacions benèfiques i la participació de la comunitat. Llegeix més

El nostre voluntariat

A nivell local, els empleats de les nostres instal·lacions d'arreu del món són voluntaris com a mentors dels escolars, donen sang, munten cistelles d'aliments per a famílies necessitades i milloren els seus barris.

CONSULTA PER CORREU ELECTRÒNIC: info@jmshealth.com

CORREU ELECTRÒNIC DE CONSULTA NACIONAL: jms.indiainfo@gmail.com

CONSULTA INTERNACIONAL DE CORREU ELECTRÒNIC: jms.worldinfo@gmail.com

WHATSAPP / TELEGRAMA / SENYAL: +91 8375815995

FIXA: +91 11 43541982

MÒBIL: +91 9891008321

LLOC WEB: www.jmshealth.com | www.jmsortho.com | www.neometiss.com

CONTACTE: Sr. Nitin Jindal (MD) | Sra. Neha Arora (HM) | Sr. Man Mohan (GM)

OFICINA CENTRAL: 5A/5 Ansari Road Darya Ganj Nova Delhi – 110002, ÍNDA.

UNITAT-1: Parcel·la Anand Industrial Estate Mohan Nagar Ghaziabad, Uttar Pradesh Índia.

UNITAT-2: Milkat Khopi Post Shivare Khopi Tal Bhor Districte Pune Khed Shivapur, Maharashtra Índia.