O nama

U Jindal Medi Surge koristimo svoju širinu, opseg i iskustvo kako bismo ponovno zamislili način pružanja zdravstvene skrbi i kako bismo pomogli ljudima da žive dulje i zdravije. U okruženju koje se radikalno mijenja, uspostavljamo veze u cijeloj znanosti i tehnologiji kako bismo kombinirali vlastitu stručnost u kirurgiji, ortopedskim rješenjima s velikim idejama drugih za dizajn i isporuku proizvoda i rješenja usmjerenih na liječnika i pacijenta.

O Jindal Medi Surge (JMS)

Mi smo vodeći proizvođač (brendirani i OEM) ortopedskih implantata, instrumenata, vanjskih fiksatora za ljudske i veterinarske ortopedske kirurgije. Nudimo jedan od najopsežnijih ortopedskih portfelja na svijetu. JMS rješenja, u specijalnostima uključujući rekonstrukciju zglobova, traumu, kraniomaksilofacijalnu, kirurgiju kralježnice i sportsku medicinu, osmišljena su za unapređenje skrbi o pacijentima uz pružanje kliničke i ekonomske vrijednosti zdravstvenim sustavima diljem svijeta. Dok slavimo inovacije, naša predanost je "održavanje svijeta u ružičastom zdravlju".

Naše tvrtke

Kao pioniri u medicinskim uređajima, stalno se usredotočujemo na podizanje standarda skrbi – radimo na proširenju pristupa pacijentima, poboljšanju ishoda, smanjenju troškova zdravstvenog sustava i povećanju vrijednosti. Stvaramo pametnu zdravstvenu skrb usmjerenu na ljude kako bismo pomogli pacijentima koje pružamo da se brže oporave i žive dulje i živahnije. Naše tvrtke poslužuju nekoliko kirurških specijalnosti:

Ortopedija - ove su tvrtke usmjerene na pomoć pacijentima u kontinuitetu skrbi - od rane intervencije do kirurške zamjene, s ciljem pomoći ljudima da se vrate aktivnom i ispunjenom životu.

Kirurgija – U bolnicama diljem svijeta kirurzi rade s povjerenjem koristeći provjerene kirurške sustave i instrumente dizajnirane za pružanje najsigurnijeg i najučinkovitijeg liječenja za niz zdravstvenih stanja.

Naša povijest

Jindal Medi Surge ima bogatu povijest – koja se sastoji od inovacija, rada s vodećima u industriji i unošenja promjene u živote mnogih pacijenata diljem svijeta.

Socijalna odgovornost

Nadahnuti smo da budemo dobri građani svijeta. Odgovorni smo prema zajednicama u kojima živimo i radimo te prema svjetskoj zajednici. Moramo biti dobri građani. Moramo poticati građanska poboljšanja, bolje zdravlje i obrazovanje. Moramo održavati imovinu koju imamo privilegiju koristiti, štiteći okoliš i prirodne resurse. Naš Credo nas izaziva da na prvo mjesto stavimo potrebe i dobrobit ljudi kojima služimo.

Okoliš

Kao proizvođač medicinskih uređaja, Jindal Medi Surge pazi na naš utjecaj i naš utjecaj na okoliš. Naš objekt smanjio je upotrebu hlapljivih spojeva. Napravili smo i korake u poboljšanju pakiranja. Naš pogon je implementirao korištenje Electronica za niz proizvoda kako bi se smanjila potrošnja papira. Indijska vlada prepoznala je naše vodstvo zbog doprinosa kontinuiranom poboljšanju okoliša i demonstraciji dugoročne usklađenosti sa zakonima o zaštiti okoliša. Sve naše stranice rade prema najvišim standardima s više sadržaja.

Naši doprinosi

Jindal Medi Surge je na jedinstvenoj poziciji da poboljša živote onih kojima je potrebna donacija proizvoda, dobrotvorna davanja i sudjelovanje u zajednici. Čitaj više

Naše volonterstvo

Na lokalnoj razini, zaposlenici u našim objektima diljem svijeta volontiraju kao mentori školskoj djeci, daruju krv, sastavljaju košare s hranom za potrebite obitelji i poboljšavaju svoje susjedstvo.

UPIT EMAIL: info@jmshealth.com

UPIT ZA DOMAĆE EMAIL: jms.indiainfo@gmail.com

MEĐUNARODNI UPIT EMAIL: jms.worldinfo@gmail.com

WHATSAPP / TELEGRAM / SIGNAL: +91 8375815995

FILM: +91 11 43541982

MOBILNI: +91 9891008321

WEB STRANICA: www.jmshealth.com | www.jmsortho.com | www.neometiss.com

KONTAKT: g. Nitin Jindal (MD) | gospođa Neha Arora (HM) | g. Man Mohan (GM)

SJEDIŠTE: 5A/5 Ansari Road Darya Ganj New Delhi – 110002, INDIJA.

JEDINICA-1: Zemljište Anand Industrial Estate Mohan Nagar Ghaziabad, Uttar Pradesh INDIJA.

JEDINICA-2: Milkat Khopi Post Shivare Khopi Tal Bhor District Pune Khed Shivapur, Maharashtra INDIJA.