Rólunk

A Jindal Medi Surge-nál szélességünket, léptékünket és tapasztalatainkat arra használjuk, hogy újragondoljuk az egészségügyi ellátás módját, és segítsük az embereket hosszabb, egészségesebb életben. Egy radikálisan változó környezetben tudományos és technológiai kapcsolatokat létesítünk, hogy egyesítsük saját szakértelmünket a sebészeti és ortopédiai megoldások terén mások nagy ötleteivel, hogy orvos- és betegközpontú termékeket és megoldásokat tervezzünk és szállítsunk.

A Jindal Medi Surge-ról (JMS)

Az ortopédiai implantátumok, műszerek, külső rögzítőelemek vezető gyártói (márkás és eredeti gyártói) vagyunk az emberi és állatorvosi ortopédiai műtétekhez. Mi biztosítjuk a világ egyik legátfogóbb ortopédiai portfólióját. A JMS-megoldások, beleértve az ízületi rekonstrukciót, traumát, koponya-maxillofacialist, gerincsebészetet és sportgyógyászatot, a betegek ellátásának előrehaladását szolgálják, miközben klinikai és gazdasági értéket biztosítanak az egészségügyi ellátórendszer számára világszerte. Miközben ünnepeljük az innovációt, elkötelezettségünk az, hogy „a világ az egészség rózsaszínjében maradjon”.

Cégeink

Az orvosi eszközök úttörőiként folyamatosan az ellátás színvonalának emelésére összpontosítunk – azon dolgozunk, hogy bővítsük a betegek hozzáférését, javítsuk az eredményeket, csökkentsük az egészségügyi rendszer költségeit és növeljük az értéket. Intelligens, emberközpontú egészségügyi ellátást hozunk létre, hogy segítsük az általunk kiszolgált betegek gyorsabb gyógyulását, valamint hosszabb és élettel teli életet. Cégeink számos sebészeti szakterületet szolgálnak ki:

Ortopédia – ezek a vállalkozások a betegek segítésére összpontosítanak az ellátási kontinuum mentén – a korai beavatkozástól a műtéti pótlásig, azzal a céllal, hogy segítsenek az embereknek visszatérni az aktív és teljes élethez.

Sebészet – A világ kórházaiban a sebészek magabiztosan dolgoznak megbízható sebészeti rendszerekkel és műszerekkel, amelyeket úgy terveztek, hogy a legbiztonságosabb és leghatékonyabb kezelést biztosítsák számos egészségügyi állapot esetén.

A mi történelmünk

A Jindal Medi Surge gazdag múltra tekint vissza – az innovációból, az iparág vezetőivel való együttműködésből és sok beteg életének megváltoztatásából áll világszerte.

Társadalmi felelősség

Arra vagyunk inspirálva, hogy jó polgárok legyünk a világban. Felelősséggel tartozunk azoknak a közösségeknek, ahol élünk és dolgozunk, valamint a világ közösségének. Jó állampolgároknak kell lennünk. Ösztönöznünk kell a polgári fejlesztéseket, valamint a jobb egészségügyet és oktatást. Fenn kell tartanunk az általunk kiváltságos használatban lévő ingatlanokat, óvva a környezetet és a természeti erőforrásokat. A Credo arra hív fel bennünket, hogy az általunk kiszolgált emberek szükségleteit és jólétét helyezzük előtérbe.

A környezet

Orvosi eszközök gyártójaként a Jindal Medi Surge szem előtt tartja befolyásunkat és a környezetre gyakorolt ​​hatásunkat. Létesítményünk csökkentette az illékony vegyületek felhasználását. A csomagolás fejlesztésében is előrelépéseket tettünk. A papírfelhasználás csökkentése érdekében létesítményünk számos terméknél bevezette az Electronic használatát. Vezető szerepünket az indiai kormány elismerte a folyamatos környezetvédelmi fejlesztésekhez való hozzájárulásáért és a környezetvédelmi törvényeknek való hosszú távú megfelelés demonstrálásáért. Minden telephelyünk a legmagasabb szabványok szerint működik, többféle lehetőséggel.

Hozzájárulásaink

A Jindal Medi Surge egyedülálló helyzetben van ahhoz, hogy termékadományozáson, jótékonysági adományozáson és közösségi részvételen keresztül javítsa a rászorulók életét. Olvass tovább

Az önkéntességünk

Helyi szinten a világ különböző pontjain működő létesítményeink alkalmazottai önkéntesként mentorálnak iskolás gyerekeknek, vért adnak, élelmiszerkosarakat állítanak össze a rászoruló családok számára, és javítják környékeiket.

E-MAIL ÉRDEKLŐDÉS: info@jmshealth.com

E-MAIL BELFÖLDI ÉRDEKLŐDÉS: jms.indiainfo@gmail.com

EMAIL NEMZETKÖZI ÉRDEKLŐDÉS: jms.worldinfo@gmail.com

WHATSAPP / TELEGRAM / SIGNAL: +91 8375815995

VEZETÉKES: +91 11 43541982

MOBIL: +91 9891008321

WEBOLDAL: www.jmshealth.com | www.jmsortho.com | www.neometiss.com

KAPCSOLAT: Mr. Nitin Jindal (MD) | Neha Arora asszony (HM) | Mr. Man Mohan (GM)

KÖZPONT: 5A/5 Ansari Road Darya Ganj Újdelhi – 110002, INDIA.

1. EGYSÉG: Telek Anand Industrial Estate Mohan Nagar Ghaziabad, Uttar Pradesh India.

2. EGYSÉG: Milkat Khopi Post Shivare Khopi Tal Bhor kerület Pune Khed Shivapur, Maharashtra INDIA.