Meistä

Me Jindal Medi Surgessa käytämme laajuuttamme, mittakaavaamme ja kokemustamme kuvitellaksemme uudelleen tavan, jolla terveydenhuolto tarjotaan ja auttaaksemme ihmisiä elämään pidempään ja terveellisempään elämään. Radikaalisti muuttuvassa ympäristössä luomme yhteyksiä tieteen ja teknologian välillä yhdistääksemme oman asiantuntemuksemme kirurgian, ortopedian ratkaisuista muiden suuriin ideoihin suunnitellaksemme ja toimittaaksemme lääkäri- ja potilaskeskeisiä tuotteita ja ratkaisuja.

Tietoja Jindal Medi Surgesta (JMS)

Olemme johtava ortopedisten implanttien, instrumenttien ja ulkoisten kiinnityslaitteiden valmistaja (brändätty ja OEM) ihmisten ja eläinlääkintäalan ortopedisiin leikkauksiin. Tarjoamme yhden maailman kattavimmista ortopedian portfolioista. JMS-ratkaisut erikoisaloilla, mukaan lukien nivelten rekonstruktio, traumat, kallo-leikkausleikkaukset, selkärangan kirurgia ja urheilulääketiede, on suunniteltu edistämään potilaiden hoitoa ja tuottamaan kliinistä ja taloudellista arvoa terveydenhuoltojärjestelmille maailmanlaajuisesti. Kun juhlimme innovaatiota, sitoumuksemme on "pitää maailma terveyden vaaleanpunaisessa värissä".

Yrityksemme

Lääketieteellisten laitteiden edelläkävijöinä keskitymme jatkuvasti hoidon tason nostamiseen – pyrimme laajentamaan potilaiden saatavuutta, parantamaan tuloksia, alentamaan terveydenhuoltojärjestelmän kustannuksia ja luomaan lisäarvoa. Luomme älykästä, ihmiskeskeistä terveydenhuoltoa auttaaksemme palvelevia potilaita toipumaan nopeammin ja elämään pidempään ja elinvoimaisemmin. Yrityksemme palvelevat useita kirurgisia erikoisuuksia:

Ortopedia – nämä yritykset keskittyvät auttamaan potilaita hoidon jatkuvuudessa – varhaisesta interventiosta kirurgiseen korvaamiseen. Tavoitteena on auttaa ihmisiä palaamaan aktiiviseen ja täyteläiseen elämään.

Kirurgia – Sairaaloissa ympäri maailmaa kirurgit työskentelevät luottavaisin mielin käyttämällä luotettavia kirurgisia järjestelmiä ja instrumentteja, jotka on suunniteltu tarjoamaan turvallisimman ja tehokkaimman hoidon erilaisiin sairauksiin.

Historiamme

Jindal Medi Surgella on rikas historia - se koostuu innovaatioista, yhteistyöstä alan johtajien kanssa ja monien potilaiden elämän muuttamisesta ympäri maailmaa.

Sosiaalinen vastuu

Meitä inspiroi olemaan hyviä maailman kansalaisia. Olemme vastuussa yhteisöille, joissa elämme ja työskentelemme, ja maailman yhteisölle. Meidän on oltava hyviä kansalaisia. Meidän on kannustettava kansalaisten parantamista sekä parempaa terveyttä ja koulutusta. Meidän on ylläpidettävä omaisuutta, jota meillä on etuoikeus käyttää, suojelemalla ympäristöä ja luonnonvaroja. Credomme haastaa meidät asettamaan palvelemiemme ihmisten tarpeet ja hyvinvoinnin etusijalle.

Ympäristö

Lääketieteellisten laitteiden valmistajana Jindal Medi Surge on tietoinen vaikutuksestamme ja vaikutuksestamme ympäristöön. Laitosmme on vähentänyt haihtuvien yhdisteiden käyttöä. Olemme edistyneet myös pakkausten parannuksissa. Laitosmme on ottanut käyttöön elektronisen käytön useissa tuotteissa paperin käytön vähentämiseksi. Intian hallitus on saanut johtajuudestamme tunnustuksen sen panoksesta jatkuvaan ympäristön parannukseen ja ympäristölakien pitkän aikavälin noudattamisen osoittamiseen. Kaikki sivustomme toimivat korkeimpien standardien mukaisesti useilla mukavuuksilla.

Meidän panoksemme

Jindal Medi Surge on ainutlaatuisessa asemassa parantamaan apua tarvitsevien elämää tuotelahjoitusten, hyväntekeväisyyslahjoitusten ja yhteisön osallistumisen kautta. Lue lisää

Meidän vapaaehtoistyömme

Paikallisella tasolla toimipisteidemme työntekijät ympäri maailmaa toimivat vapaaehtoistyöntekijöinä koululaisten mentoreina, luovuttavat verta, kokoavat ruokakoreja vähävaraisille perheille ja parantavat asuinalueitaan.

SÄHKÖPOSTI KYSELY: info@jmshealth.com

SÄHKÖPOSTI KOTITIEDUSTELU: jms.indiainfo@gmail.com

SÄHKÖPOSTI KANSAINVÄLINEN KYSELY: jms.worldinfo@gmail.com

WHATSAPP / TELEGRAM / SIGNAL: +91 8375815995

LANKAPUHELIN: +91 11 43541982

MOBIILI: +91 9891008321

VERKKOSIVUSTO: www.jmshealth.com | www.jmsortho.com | www.neometiss.com

YHTEYSTIEDOT: Nitin Jindal (MD) | Neha Arora (HM) | herra Man Mohan (GM)

PÄÄkonttori: 5A/5 Ansari Road Darya Ganj New Delhi – 110002, INTIA.

UNIT-1: Tontti Anand Industrial Estate Mohan Nagar Ghaziabad, Uttar Pradesh INTIA.

UNIT-2: Milkat Khopi Post Shivare Khopi Tal Bhor District Pune Khed Shivapur, Maharashtra INTIA.