О нама

У Јиндал Меди Сурге, користимо своју ширину, обим и искуство да поново замислимо начин на који се пружа здравствена заштита и да помогнемо људима да живе дужи и здравији живот. У окружењу које се радикално мења, повезујемо се са науком и технологијом како бисмо комбиновали сопствену експертизу у области хирургије, ортопедских решења са великим идејама других да дизајнирамо и испоручимо производе и решења усмерене на лекара и пацијента.

О Јиндал Меди Сурге (ЈМС)

Ми смо водећи произвођач (брендирани и ОЕМ) ортопедских имплантата, инструмената, екстерних фиксатора за људске и ветеринарске ортопедске хирургије. Пружамо један од најсвеобухватнијих ортопедских портфеља на свету. ЈМС решења, у специјалностима укључујући реконструкцију зглобова, трауму, краниомаксилофацијалну, кичмену хирургију и спортску медицину, дизајнирана су да унапреде бригу о пацијентима док испоручују клиничку и економску вредност здравственим системима широм света. Док славимо иновације, наша посвећеност је „одржавање света у ружичастом здрављу“.

Наше компаније

Као пионири у медицинским уређајима, стално се фокусирамо на подизање стандарда неге—радећи на проширењу приступа пацијентима, побољшању исхода, смањењу трошкова здравственог система и повећању вредности. Стварамо паметну здравствену заштиту усмерену на људе како бисмо помогли пацијентима које пружамо да се брже опораве и живе дуже и живахније. Наше компаније послужују неколико хируршких специјалности:

Ортопедија – ови послови су фокусирани на пружање помоћи пацијентима у континуитету неге – од ране интервенције до хируршке замене, са циљем да се помогне људима да се врате активном и испуњеном животу.

Хирургија – У болницама широм света, хирурзи раде са поверењем користећи поуздане хируршке системе и инструменте дизајниране да обезбеде најбезбеднији и најефикаснији третман за низ здравствених стања.

Наша историја

Јиндал Меди Сурге има богату историју – која се састоји од иновација, рада са лидерима у индустрији и стварања разлике у животима многих пацијената широм света.

Друштвена одговорност

Инспирисани смо да будемо добри грађани света. Одговорни смо према заједницама у којима живимо и радимо и према светској заједници. Морамо бити добри грађани. Морамо подстицати грађанска побољшања, боље здравље и образовање. Морамо одржавати имовину коју имамо привилегију да користимо, штитећи животну средину и природне ресурсе. Наш Цредо нас изазива да на прво место ставимо потребе и добробит људи којима служимо.

Окружење

Као произвођач медицинских уређаја, Јиндал Меди Сурге води рачуна о нашем утицају и утицају на животну средину. Наш објекат је смањио употребу испарљивих једињења. Направили смо и кораке у побољшању паковања. Наш објекат је имплементирао употребу Елецтроница за низ производа како би се смањила употреба папира. Индијска влада је препознала наше вођство за допринос континуираном побољшању животне средине и демонстрацији дугорочне усклађености са законима о заштити животне средине. Све наше локације раде према највишим стандардима са више објеката.

Наши доприноси

Јиндал Меди Сурге је у јединственој позицији да побољша животе оних којима је потребна донација производа, добротворних давања и укључивања заједнице. Опширније

Наше волонтерство

На локалном нивоу, запослени у нашим установама широм света волонтирају као ментори школској деци, дају крв, састављају корпе са храном за породице у невољи и унапређују своје комшилуке.

УПИТ НА е-пошти: инфо@јмсхеалтх.цом

УПИТ ЗА ДОМАЋУ ИМЕЛОМ: јмс.индиаинфо@гмаил.цом

МЕЂУНАРОДНИ УПИТ Е-МАИЛ: јмс.ворлдинфо@гмаил.цом

ВХАТСАПП / ТЕЛЕГРАМ / СИГНАЛ: +91 8375815995

Фиксни телефон: +91 11 43541982

МОБИЛНИ: +91 9891008321

ВЕБ САЈТ: ввв.јмсхеалтх.цом | ввв.јмсортхо.цом | ввв.неометисс.цом

КОНТАКТ: Мр. Нитин Јиндал (МД) | гђа Неха Арора (ХМ) | г. Ман Мохан (ГМ)

СЕДИШТЕ: 5А/5 Ансари Роад Дариа Гањ Њу Делхи – 110002, ИНДИЈА.

ЈЕДИНИЦА-1: Земљиште Ананд Индустриал Естате Мохан Нагар Гхазиабад, Уттар Прадесх ИНДИЈА.

ЈЕДИНИЦА-2: Милкат Кхопи Пост Схиваре Кхопи Тал Бхор округ Пуне Кхед Схивапур, Махараштра ИНДИЈА.