O nama

U Jindal Medi Surge, koristimo svoju širinu, razmjer i iskustvo kako bismo ponovo zamislili način pružanja zdravstvene zaštite i kako bismo pomogli ljudima da žive duži i zdraviji život. U okruženju koje se radikalno mijenja, uspostavljamo veze u cijeloj nauci i tehnologiji kako bismo kombinirali vlastitu stručnost u kirurgiji, ortopedskim rješenjima s velikim idejama drugih za dizajn i isporuku proizvoda i rješenja usmjerenih na liječnika i pacijenta.

O Jindal Medi Surge (JMS)

Mi smo vodeći proizvođač (brendirani i OEM) ortopedskih implantata, instrumenata, eksternih fiksatora za ljudske i veterinarske ortopedske operacije. Nudimo jedan od najsveobuhvatnijih ortopedskih portfelja na svijetu. JMS rješenja, u specijalnostima uključujući rekonstrukciju zglobova, traumu, kraniomaksilofacijalnu, kirurgiju kičme i sportsku medicinu, dizajnirana su da unaprijede brigu o pacijentima, a istovremeno pružaju kliničku i ekonomsku vrijednost zdravstvenim sistemima širom svijeta. Dok slavimo inovacije, naša posvećenost je "održavanje svijeta u ružičastom zdravlju".

Naše kompanije

Kao pioniri u medicinskim uređajima, stalno se fokusiramo na podizanje standarda njege – radimo na proširenju pristupa pacijentima, poboljšanju ishoda, smanjenju troškova zdravstvenog sistema i podizanju vrijednosti. Stvaramo pametnu zdravstvenu zaštitu usmjerenu na ljude kako bismo pomogli pacijentima koje pružamo da se brže oporave i žive duže i živahnije. Naše kompanije uslužuju nekoliko hirurških specijalnosti:

Ortopedija – ovi poslovi su fokusirani na pružanje pomoći pacijentima u kontinuitetu njege – od rane intervencije do hirurške zamjene, s ciljem pomoći ljudima da se vrate aktivnom i ispunjenom životu.

Hirurgija – U bolnicama širom svijeta, hirurzi rade s povjerenjem koristeći pouzdane hirurške sisteme i instrumente dizajnirane da pruže najsigurniji i najefikasniji tretman za niz zdravstvenih stanja.

Naša istorija

Jindal Medi Surge ima bogatu istoriju - koja se sastoji od inovacija, rada sa liderima u industriji i unošenja promene u živote mnogih pacijenata širom sveta.

Društvena odgovornost

Inspirisani smo da budemo dobri građani sveta. Odgovorni smo prema zajednicama u kojima živimo i radimo i prema svjetskoj zajednici. Moramo biti dobri građani. Moramo podsticati građanska poboljšanja, bolje zdravlje i obrazovanje. Moramo održavati imovinu koju imamo privilegiju da koristimo, štiteći okoliš i prirodne resurse. Naš Credo nas izaziva da na prvo mjesto stavimo potrebe i dobrobit ljudi kojima služimo.

Okoliš

Kao proizvođač medicinskih uređaja, Jindal Medi Surge vodi računa o našem utjecaju i našem utjecaju na okoliš. Naš objekat je smanjio upotrebu isparljivih jedinjenja. Napravili smo i korake u poboljšanju ambalaže. Naš objekat je implementirao upotrebu Electronica za niz proizvoda kako bi se smanjila potrošnja papira. Indijska vlada je prepoznala naše vodstvo zbog doprinosa kontinuiranom poboljšanju okoliša i demonstraciji dugoročne usklađenosti sa zakonima o zaštiti okoliša. Sve naše lokacije rade prema najvišim standardima sa više objekata.

Naši doprinosi

Jindal Medi Surge je u jedinstvenoj poziciji da poboljša živote onih kojima je potrebna donacija proizvoda, dobrotvorne akcije i uključivanje zajednice. Čitaj više

Naše volonterstvo

Na lokalnom nivou, zaposleni u našim ustanovama širom svijeta volontiraju kao mentori školskoj djeci, daju krv, sastavljaju korpe sa hranom za porodice u potrebi i poboljšavaju svoje susjedstvo.

UPIT EMAIL: info@jmshealth.com

UPIT ZA DOMAĆE EMAIL: jms.indiainfo@gmail.com

E-MAIL MEĐUNARODNI UPIT: jms.worldinfo@gmail.com

WHATSAPP / TELEGRAM / SIGNAL: +91 8375815995

FILM: +91 11 43541982

MOBILNI: +91 9891008321

WEB STRANICA: www.jmshealth.com | www.jmsortho.com | www.neometiss.com

KONTAKT: g. Nitin Jindal (MD) | gđa Neha Arora (HM) | g. Man Mohan (GM)

SEDIŠTE: 5A/5 Ansari Road Darya Ganj New Delhi – 110002, INDIJA.

JEDINICA-1: Zemljište Anand Industrial Estate Mohan Nagar Ghaziabad, Uttar Pradesh INDIJA.

JEDINICA-2: Milkat Khopi Post Shivare Khopi Tal Bhor Distrikt Pune Khed Shivapur, Maharashtra INDIJA.