Σχετικά με εμάς

Στη Jindal Medi Surge, χρησιμοποιούμε το εύρος, την κλίμακα και την εμπειρία μας για να ξαναφαντάσουμε τον τρόπο με τον οποίο παρέχεται η υγειονομική περίθαλψη και να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να ζήσουν μεγαλύτερη, πιο υγιή ζωή. Σε ένα ριζικά μεταβαλλόμενο περιβάλλον, συνδέουμε την επιστήμη και την τεχνολογία για να συνδυάσουμε τη δική μας τεχνογνωσία στη χειρουργική, τις ορθοπεδικές λύσεις με τις μεγάλες ιδέες άλλων για να σχεδιάσουμε και να παρέχουμε προϊόντα και λύσεις με επίκεντρο τον γιατρό και τον ασθενή.

Σχετικά με το Jindal Medi Surge (JMS)

Είμαστε Κορυφαίοι Κατασκευαστές (Επωνυμία & OEM) Ορθοπεδικών Εμφυτευμάτων, Οργάνων, Εξωτερικού Φορτιστή για Ανθρώπινες & Κτηνιατρικές Ορθοπαιδικές Χειρουργικές Επεμβάσεις. Παρέχουμε ένα από τα πιο ολοκληρωμένα χαρτοφυλάκια ορθοπεδικών στον κόσμο. Οι λύσεις JMS, σε ειδικότητες που περιλαμβάνουν αποκατάσταση αρθρώσεων, τραύμα, κρανιογναθοπροσωπική, χειρουργική της σπονδυλικής στήλης και αθλητική ιατρική, έχουν σχεδιαστεί για να προάγουν τη φροντίδα των ασθενών, ενώ προσφέρουν κλινική και οικονομική αξία στα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης παγκοσμίως. Καθώς γιορτάζουμε την καινοτομία, η δέσμευσή μας είναι «να διατηρήσουμε τον κόσμο στο ροζ της υγείας».

Οι Εταιρείες μας

Ως πρωτοπόροι στις ιατρικές συσκευές, εστιάζουμε συνεχώς στην ανύψωση του επιπέδου περίθαλψης—εργαζόμαστε για να επεκτείνουμε την πρόσβαση των ασθενών, να βελτιώσουμε τα αποτελέσματα, να μειώσουμε το κόστος του συστήματος υγείας και να αυξήσουμε την αξία. Δημιουργούμε έξυπνη, ανθρωποκεντρική περίθαλψη για να βοηθήσουμε τους ασθενείς που εξυπηρετούμε να αναρρώσουν γρηγορότερα και να ζήσουν περισσότερο και πιο ζωντανά. Οι εταιρείες μας εξυπηρετούν διάφορες χειρουργικές ειδικότητες:

Ορθοπεδική - αυτές οι επιχειρήσεις επικεντρώνονται στην παροχή βοήθειας στους ασθενείς κατά τη διάρκεια της συνεχούς φροντίδας — από την έγκαιρη παρέμβαση έως τη χειρουργική αντικατάσταση, με στόχο να βοηθήσουν τους ανθρώπους να επιστρέψουν σε μια ενεργή και ικανοποιητική ζωή.

Χειρουργική – Στα νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο, οι χειρουργοί λειτουργούν με σιγουριά χρησιμοποιώντας αξιόπιστα χειρουργικά συστήματα και όργανα σχεδιασμένα να παρέχουν την ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη θεραπεία για μια σειρά ιατρικών καταστάσεων.

Η Ιστορία μας

Το Jindal Medi Surge έχει μια πλούσια ιστορία - που αποτελείται από καινοτομία, συνεργασία με ηγέτες του κλάδου και κάνοντας τη διαφορά στη ζωή πολλών ασθενών σε όλο τον κόσμο.

Κοινωνική ευθύνη

Μας εμπνέει να είμαστε καλοί πολίτες του κόσμου. Είμαστε υπεύθυνοι απέναντι στις κοινότητες στις οποίες ζούμε και εργαζόμαστε και στην παγκόσμια κοινότητα. Πρέπει να είμαστε καλοί πολίτες. Πρέπει να ενθαρρύνουμε τις βελτιώσεις των πολιτών και την καλύτερη υγεία και εκπαίδευση. Πρέπει να διατηρήσουμε την ιδιοκτησία που έχουμε το προνόμιο να χρησιμοποιούμε, προστατεύοντας το περιβάλλον και τους φυσικούς πόρους. Η Credo μας προκαλεί να βάλουμε πρώτα τις ανάγκες και την ευημερία των ανθρώπων που εξυπηρετούμε.

Το περιβάλλον

Ως κατασκευαστής ιατρικών συσκευών, η Jindal Medi Surge έχει επίγνωση της επιρροής μας και της επίδρασής μας στο περιβάλλον. Οι εγκαταστάσεις μας έχουν μειώσει τη χρήση πτητικών ενώσεων. Έχουμε κάνει βήματα και σε βελτιώσεις συσκευασίας. Οι εγκαταστάσεις μας έχουν εφαρμόσει τη χρήση του Ηλεκτρονικού για μια σειρά προϊόντων για τη μείωση της χρήσης χαρτιού. Η ηγεσία μας έχει αναγνωριστεί από την ινδική κυβέρνηση για τη συμβολή της στις συνεχείς περιβαλλοντικές βελτιώσεις και την επίδειξη μακροπρόθεσμης συμμόρφωσης με τους περιβαλλοντικούς νόμους. Όλοι οι ιστότοποί μας λειτουργούν σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα με πολλαπλές εγκαταστάσεις.

Οι συνεισφορές μας

Το Jindal Medi Surge είναι μοναδικά τοποθετημένο για να βελτιώσει τη ζωή όσων έχουν ανάγκη μέσω δωρεών προϊόντων, φιλανθρωπικών δωρεών και συμμετοχής της κοινότητας. Διαβάστε περισσότερα

Ο Εθελοντισμός μας

Σε τοπικό επίπεδο, οι εργαζόμενοι στις εγκαταστάσεις μας σε όλο τον κόσμο προσφέρονται εθελοντικά ως μέντορες σε παιδιά σχολικής ηλικίας, δίνουν αίμα, συγκεντρώνουν καλάθια τροφίμων για άπορες οικογένειες και βελτιώνουν τις γειτονιές τους.

ΕΡΩΤΗΣΗ EMAIL: info@jmshealth.com

EMAIL ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ: jms.indiainfo@gmail.com

EMAIL ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ: jms.worldinfo@gmail.com

WHATSAPP / TELEGRAM / SIGNAL: +91 8375815995

ΣΤΑΘΕΡΟ: +91 11 43541982

ΚΙΝΗΤΟ: +91 9891008321

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: www.jmshealth.com | www.jmsortho.com | www.neometiss.com

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: κ. Nitin Jindal (MD) | κα Neha Arora (HM) | Mr. Man Mohan (GM)

ΕΔΡΑ: 5A/5 Ansari Road Darya Ganj Νέο Δελχί – 110002, ΙΝΔΙΑ.

ΕΝΟΤΗΤΑ-1: Οικόπεδο Anand Industrial Estate Mohan Nagar Ghaziabad, Uttar Pradesh ΙΝΔΙΑ.

ΕΝΟΤΗΤΑ-2: Milkat Khopi Post Shivare Khopi Tal Bhor District Pune Khed Shivapur, Maharashtra ΙΝΔΙΑ.