Despre noi

La Jindal Medi Surge, ne folosim amploarea, amploarea și experiența pentru a reimagina modul în care este furnizată asistența medicală și pentru a ajuta oamenii să trăiască o viață mai lungă și mai sănătoasă. Într-un mediu în schimbare radicală, facem conexiuni între știință și tehnologie pentru a combina propria noastră experiență în soluții de chirurgie, ortopedie cu ideile mari ale altora pentru a proiecta și furniza produse și soluții centrate pe medic și pacient.

Despre Jindal Medi Surge (JMS)

Suntem producător lider (de marcă și OEM) de implanturi ortopedice, instrumente, fixator extern pentru chirurgii ortopedice umane și veterinare. Oferim unul dintre cele mai cuprinzătoare portofolii de ortopedie din lume. Soluțiile JMS, în specialități, inclusiv reconstrucția articulațiilor, traumatisme, craniomaxilo-faciale, chirurgia coloanei vertebrale și medicina sportivă, sunt concepute pentru a promova îngrijirea pacienților, oferind în același timp valoare clinică și economică sistemelor de sănătate din întreaga lume. Pe măsură ce sărbătorim inovația, angajamentul nostru este „a menține lumea în rozul sănătății”.

Companiile noastre

În calitate de pionieri în domeniul dispozitivelor medicale, ne concentrăm continuu pe ridicarea standardului de îngrijire – lucrând pentru a extinde accesul pacienților, a îmbunătăți rezultatele, a reduce costurile sistemului de sănătate și a genera valoare. Creăm asistență medicală inteligentă, centrată pe oameni, pentru a ajuta pacienții pe care îi servim să se recupereze mai repede și să trăiască mai mult și mai vibrant. Companiile noastre deservesc mai multe specialități chirurgicale:

Ortopedie - aceste afaceri se concentrează pe ajutarea pacienților de-a lungul continuumului de îngrijire - de la intervenția timpurie la înlocuirea chirurgicală, cu scopul de a ajuta oamenii să revină la o viață activă și împlinită.

Chirurgie – În spitalele din întreaga lume, chirurgii operează cu încredere folosind sisteme și instrumente chirurgicale de încredere concepute pentru a oferi cel mai sigur și mai eficient tratament pentru o serie de afecțiuni medicale.

Istoria noastra

Jindal Medi Surge are o istorie bogată - constând în inovație, lucru cu lideri din industrie și schimbare în viața multor pacienți din întreaga lume.

Responsabilitate socială

Suntem inspirați să fim buni cetățeni ai lumii. Suntem responsabili față de comunitățile în care trăim și lucrăm și față de comunitatea mondială. Trebuie să fim buni cetățeni. Trebuie să încurajăm îmbunătățirile civice, sănătatea și educația mai bune. Trebuie să menținem proprietatea pe care avem privilegiul să o folosim, protejând mediul și resursele naturale. Credo ne provoacă să punem pe primul loc nevoile și bunăstarea oamenilor pe care îi servim.

Mediul

În calitate de producător de dispozitive medicale, Jindal Medi Surge este conștient de influența noastră și de impactul nostru asupra mediului. Unitatea noastră a redus utilizarea de compuși volatili. Am făcut progrese și în îmbunătățirea ambalajului. Unitatea noastră a implementat utilizarea electronică pentru o gamă de produse pentru a reduce consumul de hârtie. Conducerea noastră a fost recunoscută de guvernul indian pentru contribuțiile sale la îmbunătățirea continuă a mediului și demonstrarea conformității pe termen lung cu legile de mediu. Toate site-urile noastre lucrează la cele mai înalte standarde cu mai multe facilități.

Contribuțiile noastre

Jindal Medi Surge are o poziție unică pentru a îmbunătăți viața celor aflați în nevoie prin donații de produse, donații caritabile și implicarea comunității. Citeste mai mult

Voluntariatul nostru

La nivel local, angajații din facilitățile noastre din întreaga lume sunt voluntari ca mentori pentru școlari, donează sânge, adună coșuri cu alimente pentru familiile nevoiașe și își îmbunătățesc cartierele.

INTOBARE EMAIL: info@jmshealth.com

ÎNTREBĂRĂ INTERNĂ prin e-mail: jms.indiainfo@gmail.com

ÎNTREBĂȚI INTERNAȚIONALĂ prin e-mail: jms.worldinfo@gmail.com

WHATSAPP / TELEGRAM / SEMNAL: +91 8375815995

LINE: +91 11 43541982

MOBIL: +91 9891008321

SITE WEB: www.jmshealth.com | www.jmsortho.com | www.neometiss.com

CONTACT: Domnul Nitin Jindal (MD) | Doamna Neha Arora (HM) | Domnul Man Mohan (GM)

SEDIUL SOCIAL: 5A/5 Ansari Road Darya Ganj New Delhi – 110002, INDIA.

UNIT-1: Plot Anand Industrial Estate Mohan Nagar Ghaziabad, Uttar Pradesh INDIA.

UNITATEA-2: Milkat Khopi Post Shivare Khopi Tal Bhor District Pune Khed Shivapur, Maharashtra INDIA.