За нас

В Jindal Medi Surge използваме нашата широта, мащаб и опит, за да преосмислим начина, по който се предоставят здравните грижи и да помогнем на хората да живеят по-дълъг и по-здравословен живот. В радикално променяща се среда, ние създаваме връзки в областта на науката и технологиите, за да комбинираме нашия собствен опит в хирургията, ортопедичните решения с големите идеи на други, за да проектираме и доставяме продукти и решения, ориентирани към лекарите и пациентите.

Относно Jindal Medi Surge (JMS)

Ние сме водещ производител (маркови и OEM) на ортопедични импланти, инструменти, външен фиксатор за човешки и ветеринарни ортопедични операции. Ние предлагаме едно от най-изчерпателните ортопедични портфолиа в света. Решенията на JMS в специалности, включително реконструкция на стави, травма, черепно-челюстно-лицева, гръбначна хирургия и спортна медицина, са предназначени да усъвършенстват грижите за пациентите, като същевременно предоставят клинична и икономическа стойност на системите за здравеопазване по целия свят. Докато празнуваме иновациите, нашият ангажимент е „да поддържаме света в розовото на здравето“.

Нашите компании

Като пионери в медицинските устройства, ние непрекъснато се фокусираме върху повишаването на стандарта на грижите – работим за разширяване на достъпа на пациентите, подобряване на резултатите, намаляване на разходите на здравната система и повишаване на стойността. Ние създаваме интелигентно, ориентирано към хората здравеопазване, за да помогнем на пациентите, които обслужваме, да се възстановят по-бързо и да живеят по-дълго и по-жизнено. Нашите фирми обслужват няколко хирургически специалности:

Ортопедия – тези бизнеси са фокусирани върху подпомагането на пациентите в продължение на грижите – от ранна интервенция до хирургично заместване, с цел да помогнат на хората да се върнат към активен и пълноценен живот.

Хирургия – В болниците по света хирурзите работят с увереност, използвайки надеждни хирургически системи и инструменти, предназначени да осигурят най-безопасното и ефективно лечение за редица медицински състояния.

Нашата история

Jindal Medi Surge има богата история – състояща се от иновации, работа с лидери в индустрията и промяна в живота на много пациенти по света.

Социална отговорност

Вдъхновени сме да бъдем добри граждани на света. Ние сме отговорни към общностите, в които живеем и работим, и пред световната общност. Трябва да сме добри граждани. Трябва да насърчаваме гражданските подобрения и по-доброто здраве и образование. Трябва да поддържаме собствеността, която имаме привилегията да използваме, опазвайки околната среда и природните ресурси. Нашето кредо ни предизвиква да поставим на първо място нуждите и благополучието на хората, на които обслужваме.

Околната среда

Като производител на медицински изделия, Jindal Medi Surge се съобразява с нашето влияние и въздействието ни върху околната среда. Нашето съоръжение намали използването на летливи съединения. Направихме крачки и в подобренията на опаковките. Нашето съоръжение е внедрило използването на Electronic за редица продукти за намаляване на използването на хартия. Нашето лидерство е признато от индийското правителство за неговия принос към непрекъснатите подобрения на околната среда и демонстрация на дългосрочно спазване на законите за околната среда. Всички наши сайтове работят по най-високите стандарти с множество съоръжения.

Нашите приноси

Jindal Medi Surge е с уникална позиция да подобри живота на нуждаещите се чрез дарения на продукти, благотворителни дарения и участие на общността. Прочетете още

Нашето доброволчество

На местно ниво служителите в нашите съоръжения по целия свят доброволно участват като наставници на деца в училище, даряват кръв, събират кошници с храна за нуждаещи се семейства и подобряват техните квартали.

ИМЕЙЛ ЗАПИТВАНЕ: info@jmshealth.com

ИМЕЙЛ ЗА ВЪТРЕШНО ЗАПИТВАНЕ: jms.indiainfo@gmail.com

ИМЕЙЛ МЕЖДУНАРОДНО ЗАПИТВАНЕ: jms.worldinfo@gmail.com

WHATSAPP / ТЕЛЕГРАМА / СИГНАЛ: +91 8375815995

СТАЦИОНЕН ТЕЛЕФОН: +91 11 43541982

МОБИЛЕН: +91 9891008321

УЕБСАЙТ: www.jmshealth.com | www.jmsortho.com | www.neometiss.com

КОНТАКТ: Г-н Нитин Джиндал (MD) | г-жа Неха Арора (HM) | г-н Ман Мохан (GM)

ЦЕЛ ОФИС: 5A/5 Ansari Road Darya Ganj Ню Делхи – 110002, ИНДИЯ.

UNIT-1: Парцел Anand Industrial Estate Mohan Nagar Ghaziabad, Утар Прадеш, ИНДИЯ.

UNIT-2: Milkat Khopi Post Shivare Khopi Tal Bhor District Пуна Khed Shivapur, Махаращра, Индия.